SZEMPILLA-HOSSZABBÍTÁS

 

De mit is jelent?

 

A szempilla hosszabbítás során, különböző hosszúságú műszempillákat helyezünk fel a saját szempillákra szálanként, speciális ragasztó segítségével úgy, hogy a természetes szempillasor ívét követjük.

 

alt alt alt


Magyarországon a szálas műszempillákat többféleképpen nevezik:

 

Tartós szempilla hosszabbítás, Szálankénti műszempilla, 3D ( régi nevén ) vagy más néven Klasszikus 1D műszempilla.

Az utóbbi időben pedig a legújabb technika elterjedésével már az 2D, 3D, 4D, 5D, 6D elnevezéssel is gyakran találkozhatunk, ami a Volume technikának felel meg.

 

Megpróbálok egy kis útmutatást adni azoknak, akik még csak most ismerkednek a szempilla hosszabbítás világával.

 

A szempilla hosszabbítás - angolul Eyelash extension - az 1990 években jelent meg Amerikában. Az Ázsiából útnak indult szálankénti szempilla hosszabbítás Amerika után az egész világot meghódította. Jelenleg is az egyik legkeresettebb szolgáltatások közé tartozik.

 

1D ( Klasszikus ) szempilla:
Régi nevén 3D szempilla. Ez a legelterjedtebb elnevezés a szempilla hosszabbítás területen. Ma ezt a technikát 1D-nek is nevezik, hiszen egy szempillára 1 szál műszempilla kerül applikálásra.

 

2D szempilla:
Ez a duplázást jelenti, vagyis speciálisan könnyített pillák használatával egy pillára két szempilla kerül, így sokkal dúsabb hatás érhető el, mint az 1D technikánál, a saját szempilla roncsolódása nélkül.

 

Duplázó technika:

2d szempilla hosszabbitas duplazo kozmetika zalaegerszeg 2 2d szempilla hosszabbitas duplazo kozmetika zalaegerszeg

 

A szempilla hosszabbítás során tehát különböző hosszúságú ,és vastagságú pillákat helyezünk fel a saját szempillára speciális ragasztó segítségével úgy, hogy követjük a természetes szempillasor ívét. A Klasszikus 1D pilla felhelyezése kb. 50-60 percet vesz igénybe, míg a 2D technkikával-mivel dupla mennyiségű szempillát applikálunk - ez az idő kb. 30 perccel több. A pótlás időtartama ennél jóval rövidebb. Fontos tudni, hogy ha a műszempillák megfelelően vannak a kozmetikus által applikálva, és a vendég is betartja az utóápolási tanácsokat, akkor a saját szempillák nem károsodnak a szempilla építés során.

 

UTÓÁPOLÁSI TANÁCSOK:

 

- Kerülje a szemcsepp használatát
- Ne használjon olaj tartalmú sminklemosó kendőt
- Ne göndörítse a szempillákat
- Ne húzogassa, dörzsölgesse a műszempillákat, mert így a saját szempillák is kitépődhetnek
- Ne használjon olaj tartalmú sminklemosót
- A felhelyezéstől számított 24 óráig víz, valamint vízgőz ne érje a pillákat
- A felhelyezést követő 24 órán belül nem szabad szoláriumozni, szaunázni,és erős verejtékezéssel járó sport tevékenységet végezni
- A szempillaspirál napi használata nem ajánlott műszempilla esetén

 szempilla-hosszabbitas duplazott-technika eye-lashes extension

 

 

Kozmetika Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi D. u. 9. 06-30/4834-288,