SMINKTETOVÁLÁS ZALAEGERSZEGEN

sminktetovalas zalaegerszegen

 Amit a sminktetoválásról tudni érdemes:

 

A sminktetoválás célja:

a páciens természetes vonásainak (mértékletes) kihangsúlyozása,

az arc színeinek harmonizálása,

az arc arányainak kiegyensúlyozása,

az öregedési folyamat során kifakult színek élénkítése,

hiányos szemöldök korrigálása.

 

Szín- és allergiateszt:

Ha tökéletesen biztonságosan akarunk eljárni, 7 nappal a beavatkozást megelőzően szín- és allergiateszt elvégzése javasolt. Az allergiateszt megfelelő területe a fülcimpa hátsó része, ahova egy tűhegynyi területű pontot tetoválunk a tervezett pigmenttel. Hasonlóképpen az érzéstelenítő allergia tesztje is elvégezhető.

 

Sebgyógyulás folyamata:

Sminktetoválás közben a bőrfelszín sérül, viszont bőrünk igazán hatékony és gyors regenerációja folytán a sebgyógyulási folyamat rögtön a beavatkozás után megindul.

Az egészséges pörkképződés nagymértékben befolyásolja az eredményeket.

Az apró varr- szerű hegek lepotyogásával elkezdődik a regenerációs periódus, ami további 30 napot vesz igénybe. Ebben az időszakban kerül a pigment a végleges helyére, ahova beágyazódik.

A sebgyógyulás (7 nap) és a regenerációs időszakban (30 nap) alkalmazott utóápolási tanácsok betartásával nagymértékben befolyásolhatjuk a sminktetoválás minőségét.

 

A sminktetoválás ellenjavallatai:

Akut gyulladás a kezelendő területen

Patológiai kórképek esetén (scleroderma, tumor, lupus, haematoma)

Keloid hajlam

Aktív allergiás tünet a kezelendő felületen

Anyajegyek esetén 1 cm-es biztonsági területet kell hagyni

Szembetegség (szükség esetén szakorvosi beleegyezés)

Kemoterápia, sugárkezelés

Diabetes, Haemofilia, szívbetegség esetén szakorvosi beleegyezés szükséges

Bizonyos bőrfüggelékek esetében a tetoválás nem ajánlott. Orvosi konzultáció szükséges.

 

Szemhéjkontúr tetoválás

sminktetovalas szemhej kontur

Szemhéjkontúr tetoválás alkalmazható a szem hangsúlyossá tételére, és a szem formájának korrigálására. A vékony szempillatőben húzott vonaltól, egészen a vastag vonalvezetésig. Azoknak, akiknek gyér és világos szempillájuk van, de nem akarnak kontúrt, ajánljuk a szempilla sűrítést, amely a szempilla tövekben, pontszerűen látszik, hatása teljesen természetes. A felső és alsó szemhéj tetoválásának célja a szem természetes szépségének hangsúlyozása, a szemforma előnyös befolyásolása. A felső szemhéjon tetoválható vastagabb szélesebb ívelt vonal is, esetleg húzott véggel, mintha tussal lenne kifestve a szemünk.

Az elkészítés időtartama: kb.1-1,5 óra

Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónap elteltével érdemes elvégezni.

A kontúr 3 - 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.

Néhány tudnivaló, ha a szemhéját tetováltatja:

Mivel a szemhéj bőre rendkívül érzékeny, ezért a legtöbb vendégnek a tetoválás után duzzadt, pirosas lehet a tetovált bőrfelület. Ezért ajánlott, hogy akit ez a munkahelyén vagy egyéb okoknál fogva zavar, az péntek délutánra vagy szombati napra kérjen időpontot.

Szemhéj tetoválása előtt 2 nappal nem szabad kozmetikai kezelést, valamint tartós szempillafestést csináltatni és természetesen a tetoválás után sem 1,5 - 2 hétig.

A szemhéj tetoválása után kerülendő 1 hétig a szempillaspirál és egyéb szemhéjfestékek használata, valamint nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig.

Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat. Naponta többször szükséges viszont bőrregeneráló krémmel kenegetni a kezelt felületet.

A szemhéj tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal a tetoválás elkészítése után egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart és nem lesz már duzzadt a szemhéj. A vendég a kezelés előtt további elő- és utóápolási tanácsokat kap.

 

Szemöldök tetoválás

sminktetovalas szemoldok

Szemöldök tetoválás jó választás a szemöldök ívének hangsúlyossá tételére, fazonjának korrigálására, illetve abban az esetben, ha a színével elégedetlen. A szemöldök egyéni kialakítására, illetve a bőr tónusához és az egyéniséghez illeszkedő színharmónia megalkotására többfajta technikai megoldás létezik. A Satír (Tribal) technika azoknak ajánlott, akiknek nagyon gyér, teljesen hiányzik, vagy formailag tökéletlen a szemöldökük. Akiknek viszont csak dúsítani szeretnénk, vagy csak az eleje vagy a vége rövidebb a kelleténél, esetleg köztes hiány van, annak Szálas technikával tudjuk korrigálni.

A jól megválasztott szemöldök, igazi keretet kölcsönöz arcunknak, képes megváltoztatni a szemünk állását és fiatalíthatja arcunkat.

Fájdalomcsillapításra a köszönhetően nincs vagy minimális a fájdalomérzet.

Az elkészítés időtartama: kb. 1,5-2 óra

Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónap elteltével érdemes elvégezni.

A satír 3 - 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.

Néhány tudnivaló, ha a szemöldökét tetováltatja:

A szemöldök tetoválás előtt 2 nappal nem szabad kozmetikai kezelést, valamint tartós szemöldökfestést csináltatni és természetesen a tetoválás után sem 1,5 - 2 hétig.

A szemöldök tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 5-6 alkalommal bőrregeneráló kenőccsel kenegetni a felületet.

A szemöldök tetoválás esetében is legalább 1 hónap, de maximum 3 hónapon belül szükség van korrekciós kezelésre. A színek a sminktetoválást követően kivilágosodnak. A színveszteség nem haladhatja meg soha az 50%-ot, ezért 1 korrekciós kezelés elegendő. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart. A vendég a tetoválás előtt részletes elő- és utóápolási tanácsokat kap.

 

Szájkontúr tetoválás

sminktetovalas szajkontur

Szájkontúr tetoválás alkalmazható a száj formájának korrigálására, illetve a száj hangsúlyossá tételére, az ajkak érzéki vonalának kialakítására. Egyéni igényektől függően a vékonytól a vastag kontúrig, a bőr tónusához és az egyéniséghez illeszkedő színben. Alkalmas a száj, az ajkak formájának esetleges változtatására, nagyítására és a természetes vagy választott szín és annak telítettségének elmélyítésére. Itt választható csak a száj kontúrjának tetoválása, vagy fél satír, illetve teljes satír, amely lehet akár két színből kombinálva, ami által a száj nagysága, vastagsága optikailag növelhető.

A Szájkontúr tetováláshoz is alkalmazunk hatékony fájdalomcsillapítót, amelynek köszönhetően nincs vagy minimális a fájdalomérzet.

Elkészítésének időtartama: kb. 1,5 óra.

Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónap elteltével érdemes elvégezni.

A kontúr 3 - 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.

Jó tudni, ha a száját tetováltatja:

A száj tetoválása előtt a legfontosabb, hogy ha valaki hajlamos a herpeszre (1 évben 1-2 alkalommal kijövő herpesz már hajlamot jelent), akkor a tetoválás előtt 1 nappal el kell kezdeni szedni a 800mg-os Telviran (receptköteles!) nevű tablettát, a tetoválás napján és az azt követő 4-5 napban továbbra is szedni kell. Így teljes mértékben elkerülhető ez a kellemetlen tünet, érthető, hogy sokakat ez tart(ott) vissza a szájtetoválástól.

A száj tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat. A tetovált felületet naponta többször bőrregeneráló krémmel szükséges kenni.

A szájkontúr vagy satír tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal a tetoválás elkészítése után egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.A tetoválás elkészítése előtt a vendég minden esetben részletes elő- és utóápolási tanácsot kap.

 

Szájsatír vagy félsatír

sminktetovalas szajsatir

A száj kontúrozását és az ajkak színnel betöltését azoknak ajánljuk, akik nem szeretnek bajlódni az állandó rúzsozással, de egyéniségükhöz illő, szép színű, érzéki ajkakat szeretnének. Praktikus és kényelemes. A száj, az ajkak formájának esetleges változtatására, nagyítására és a természetes vagy választott szín és annak telítettségének elmélyítésére alkalmas. Itt választható csak a száj kontúrjának tetoválása, vagy fél satír, illetve teljes satír, amely lehet akár két színből kombinálva, ami által a száj nagysága, vastagsága optikailag növelhető.

 

A tetoválás elkészítéséhez hatékon érzéstelenítőt alkalmazva, a fájdalomérzet minimálisra csökkenthető.

Az elkészítés időtartama: kb. 1,5 óra - 2,5 óra

Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónapon elteltével érdemes elvégezni.

A kontúr és a satír 3 - 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.

sminktetovalas

 

Kozmetika Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi D. u. 9. 06-30/4834-288,