Szia,

 

Gabi vagyok a „GABI Kozmetikája" vállalkozásom egy szem tagja!

 

Csak dióhéjban:

1996-ban döntöttem e-szakma mellett, és a mai napig örülök a szerencsés választásomért.

A suli elég szigorú volt és nem gondoltam volna, hogy egy szakközépiskola is lehet ilyen kemény, de az eltökéltségem végeredménye elégedetté tett

(Ebben segít az, ha szereted amit csinálsz!).

 

A bizonyítvány után nem ülhetünk a babérainkon! Talán mások nem gondolják - mivel persze nem látnak bele a szakmába -, hogy a kozmetikus szakma óriási kihívás, felelősségteljes elhívatottság mégiscsak az ember a bőrét viszi a vásárra :) de most komolyan: örökös tréningekkel, továbbképzésekkel jár plusz ott kell lennünk az élen naprakész ötletekkel követve a szépségipar változásait!

 

2003, beindítottam a vállalkozásom és már én is látom mit takar e-szó, maradjunk annyiban, hogy jóval többet kíván az embertől mint amit az elején gondolunk. Szóval a szakma velejárója, hogy állandóan meg kell újulni mert a világ fejlődik és ez ránk is kihat és itt visszakanyarodok a korábban említett "örökös tréningekre" mert ez jelenti azt, hogy talpon maradhatunk!

Az évek során mennyi továbbképzésen vettem részt már nem is számolom de azt hiszem a legbüszkébb mégiscsak a 2015-ben elvégzett Mesterkozmetikus címre vagyok. 

 

Egy csipetnyi civil: van egy imádni való kislányom, van egy szeretetre méltó kutyusom, és... - közben szólt a férjem hogy őt se hagyjam ki: nem rossz fej - szeretek utazni, ahogy sokan mi is járnánk a világot legszívesebben.


Szóval a dióhéj :)... Kellemes böngészést kívánok a weboldalamon és ha szívesen konzultálnál velem szépségápolási igényeidről, a városközpontban (Berzsenyi D. u. 9.) felkereshetsz, vagy időpontot kérhetsz telefonon a 30/483-42-88 mobilszámon illetve e-mail-en keresztül a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -on. 

 

Gyere el, és kiválasszuk a szépségápolás megannyi lehetőségéből a számodra legmegfelelőbbet!

 

Szakmai tanúsítványaim:

mesterkozmetikus mesterkozmetikai szalon

 

 

alt

  

mesterkozmetikus

  

sminktetovalas zalaegerszeg

 

sminktetovalas

 

szempilla hosszabitas volume technika

 

szempilla-hosszabbitas duplazott-technika eye-lashes extension

 

szempilla_hosszabbitas_eyelash_extension

  

gigi diploma

  

depilar_system_tartos_szortelenites

 

 arcmasszazs emotional wrinkle decrease zalaegerszeg

 

 

 

mezopen dermaroller zalaegerszeg

 

 

  

Gabi Kozmetikája - Kovácsné Szilágyi Gabriella - Mesterkozmetikus - 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi D. u. 5. - Adószám: 63383977-1-40

 

Kozmetika Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi D. u. 9. 06-30/4834-288,